Vi byder velkommen til en ny sæson

Vi har et bredt udvalg af kurser, da vi hele tiden er opmærksomme på, hvad der sker i omverdenen og lytter til I kursisters ønsker om undervisning. Vi kan derfor igen i år præsentere et spændende aftenskoleprogram med tilbud både formiddag, eftermiddag og aften, med masser af nyheder og, synes vi selv, noget for enhver smag.

Aftenskolen Magnum Opus arbejder på at være en af landets bedste aftenskoler indenfor specielt bevægefag samt undervisning for specifikke/særlige grupper.

Det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, og den skal ledes af gode og kompetente undervisere.

Vi vil sikre, at alle borgere kan deltage i de forskellige former for undervisning, som skolen tilbyder. Der skal være tilbud om uddannelse, fordybelse, personlig udvikling, refleksion og engagerende debat i forpligtende fællesskaber med andre.

Som kursist i Aftenskolen Magnum Opus har du desuden den fordel, at du kan få rabat ved vores samarbejdspartnere, f.eks. ergoterapi, kostvejledning,  frisør, spisesteder m.m. Se mere under menupunktet Rabat.

Vær opmærksom på, at betaling sker direkte via hjemmesiden samtidig med tilmelding.

Svømmeklubben Magnum Opus tilbyder svømning for børn fra 3 år både med og uden forældre. Alle instruktørerne er uddannet eksternt og/eller internt og flere er tidligere konkurrencesvømmere.

Gå selv ombord i vore mange tilbud. 

Tilmelding sker under fanen "Tilmeld", hvor du vælger hold og indtaster dine oplysninger, hvorefter der betales med kort eller Mobilepay.

dof