Kickboxing

Ved instruktør og tidligere verdensmester i kickboxing Tanja Moeslund

Lektionerne foregår i Gymnastiksalen i Fredericia Sundhedshus, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia.

Kickboxing er alsidig træning, hvor alle kroppens muskler kommer i spil. Alle aldre og begge køn kan deltage. Træningen udføres under det princip, at man yder sit optimale og dermed selv er herre over, hvor hård træningen bliver.

Træningen indeholder både konditions-, stryke- og udholdenhedstræning. Håndvægte, egen kropsvægt, stepbænk og sandsæk, slagpuder og plethandsker er de brugte træningsremedier. Der er INGEN personkontakt!

Træningen rummer både slag og spark på sandsæk og puder, løb, gulvøvelser af diverse slags, hop og tidsbegrænsede udholdenhedsøvelser. På dette hold er der mulighed for, at få masser af sved på panden og til "at komme af med sine aggressioner".

Instruktør Tanja Moeslund har trænet karate og kickboxing gennem knap 8 år. Som kickboxekæmper har hun deltaget i flere nationale og internationale stævner og vundet bl.a. verdensmestertitel i Belgien i 2007. Derudover har hun deltaget i flere nationale og internationale seminar. Tanja har trænet kickboxinghold gennem mange år.

Læs mere om tid, sted og pris her.

dof