Mindfulness og meditation, særlige behov

Ved psykoterapeut, internationalt certificeret HNLP Coach og stressekspert Louise Vælds

Dette hold er et hold til dig med særligt fokus på stress, angst og let depression.

Igennem dette mindfulnesskursus lærer du at bruge mindfulness i dit eget liv til at øge din trivsel og glæde.

Er du ramt af stress, angst eller let depression, så er du en af dem der kan have stor gavn af Louise Vælds mindfulness forløb. Louise har over 20 års erfaring indenfor det psykologiske felt og dette forløb vil give dig det bedste forløb til at øge din mentale trivsel igen. Louise's undervisning bygger på hundredevis af hold forløb og individuelle forløb og er garanteret, at give dig et nyt sæt af redskaber, der lærer dig at:

  • Dæmpe dit tankemylder og holde fokus på dét, der er vigtigt for dig
  • Øge dit nærvær
  • Mærke, hvornår du har brug for pauser og timeout - og hvordan du tager dem
  • Drage mere omsorg for dig selv og derigennem få mere overskud til andet og andre
  • Øge din glæde og din mentale trivsel

I dette intensive mindfulness forløb over 4 lektioner, arbejder vi blandt andet sammen om at få øje på eksempelvis de negative tankemønstre og blive bedre til at flytte opmærksomheden til andre og vigtigere områder.

Programmet vil være en variation af klassiske mindfulness øvelser, loving-kindness, mindful selfcompassion og mindful movement.

Retrætedag lørdag d. 27. feb.:

Udover de 4 lektioner er der en retrætedag, hvor du ikke skal andet end at være til med en blid og venlig omsorg til dig selv. Hvor det handler om at få mulighed for overvejelser og indsigter, der ellers ikke er tid til i hverdagen.

En helt igennem 'mig dag' for krop og sjæl med langsomme stræk, fordybelse, selvindsigt, refleksion og restitution, hvor du kan komme i kontakt med dit inderste og blive nulstillet.

Der er kaffe-the-vand-nødder. Husk blot at medbringe madpakke selv.

Til daglig er Louise Vælds underviser og konsulent i VÆLDS Uddannelse & Coaching og ansvarlig for VÆLDS Coachuddannelse, VÆLDS Stresskonsulentuddannelse og VÆLDS stressforløb for stressramte.

Vi har Mindfulness - Stress, angst og let depression:

  • Mandag kl. 18.30-20.45 (opstart d. 11. jan.)

Læs mere om tid, sted og pris her.

dof