Plask & leg (3-5 år)

Ved svømmeinstruktør Heidi Ryborg og svømmeinstruktør Emma Louise Kongsted

Lektionerne foregår i Badeland i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. I badelandet er vandet og luften 30° varmt.

Plask & leg er for de 3-5-årige, hvor børnene gennem leg og øvelser bliver trygge ved at være i vandet, uden at have far og mor lige ved hånden.

Målet med Plask & Leg er at give børnene alderssvarende udfordringer, der giver dem en generel tryghed i vandet samt mod til at afprøve deres egne grænser og formåen. Det overordnede mål er, at børnene skal være trygge, når de kommer i vandet uanset, om de bruger trappen eller springer i fra kanten. De skal oparbejde mod til at slippe bunden, enten af sig selv eller ved hjælp af plade eller anden opdrift.

Børnene skal være trygge ved at få vand i hovedet, fra vandkanten eller når glade børn sprøjter på dem. De skal lære at få hovedet under vand og ikke mindst, hvordan de får det over vand igen. Og så skal de lære at bevæge sig gennem vandet ved egen hjælp.

Børnene skal desuden øve sig på at være en del af en gruppe, kunne modtage kollektive beskeder og afvente deres tur. Dette er for at gøre børnene klar til at komme videre til begyndersvømning på et senere tidspunkt.

Vi har Plask & leg:

  • Onsdag kl. 17.00-17.30 v/ Emma
  • Fredag kl. 16.00-16.30 v/ Heidi

Læs mere om tid, sted og pris her.

dof