Stimulastik 3-12 mdr.

Ved ergoterapeut og Cand. scient idræt Maria Knudsen

Lektionerne foregår i Gymnastiksalen i Fredericia Sundhedshus, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia.

Stimulastik er bevægelse og afspænding for forældre og barn. Stimulastik, som kommer af ordene stimulation og gymnastik og er en ny træningsform i Danmark, som er udviklet af ergoterapeuter til børn mellem 0-2 år ca.

Stimulastik er aktivitet for både forældre og barn, hvor instruktøren giver idéer til stimulation af barnet gennem leg. Stimulation, aktivitet og bevægelse giver naturligt trætte børn og forældrene bliver mere opmærksomme på barnets udvikling. Stimulastik kan desuden have en forebyggende effekt på fejludvikling hos f.eks. svage børn, for præmature børn eller børn, der er meget urolige.

Bevægelse og sanseoplevelser med kroppen stimulerer dit barns hjerne. Stimulering af sanserne er en direkte forudsætning for barnets udvikling, såvel fysisk, psykisk som socialt.

Stimulastik er bevægelse og sanseoplevelser for dit barn. Det er vejen til roligere og kvikkere børn og er i bund og grund 'tumlelege' med dit barn.

Stimulastik består af forskellige bevægelser, der stimulerer barnets sansemotoriske udvikling. Vi triller, gynger, føler, leger, flyver og masserer, og du får dejligt og givende samvær med dit barn. Derudover får du gode idéer til sjove lege med hjem.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at Stimulastik er på barnets præmisser - børn kan ikke altid rumme så meget og elsker gentagelser, defor handler undervisningen meget om at aflæse barnets reaktion og gentage øvelserne mange gange. 

Medbring venligst: Tæppe/stofble til, at lægge på måtten. Forælderen anbefales desuden at iføre sig løst, bevægevenligt tøj.

Læs mere på www.stimulastik.dk.

(placering på hold afhænger mere af motorisk udvikling fremfor alder - instruktøren vil evt. anbefale at flytte til det andet hold, hvis barnet passer bedre motorisk her).

Læs mere om tid, sted og pris her.

dof