Yoga

Yoga er henvendt til dig, som ønsker en stærk og smidig krop. Der vil være forskellige teknikker med fokus på åndedrættet og på at styrke din koncentration og balance.

Yoga er et 5000 år gammelt træningssystem for krop og sind, som dybest set handler om at være tilstede i nuet og - ikke mindst - at være tilstede med et overskud af energi og glæde.

Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende. Mentalt vil man opleve et bedre kendskab til sig selv, sin krop og sine ressourcer samt en større oplevelse af indre ro.

Vi har traditionel Iyengar yoga v/ Lone, hvor du bliver bevidst om musklerne, skelettet, åndedrættet og samspillet mellem samme. Du vil mærke yoga strækkenes gavnlige effekt dybt inde i dine led. Du bliver styrket både muskulært, mentalt og din balance forbedres.

Derudover har vi Iyengar yoga v/ Lotte, hvor du kan forvente ro, fordybelse, grundighed, muskelarbejde, udfordring og dyb afspænding. Timen starter med en meditativ åbningscentrering og undervejs vil du møde teknik, udfordringer, tryghed og latter, så du på samme tid føler dig holdt i hånden og udfordret. Timen afrundes med afspænding.

NYHED: Iyengar Yoga - Efterfødsel mor/barnAfslappende og energiskabende yoga, som kan hjælpe dig til at få en god kontakt med dig selv, din krop og din baby med særligt fokus på bækkenbunds- og mavemuskler.

Endvidere har vi Yin Yoga og Hatha Yoga v/ Michelle.

Se mere om de forskellige Yoga-hold i menuen til venstre.

dof