Aqua Zumba® / Aqua Zumba Gold

Ved Ergoterapeut, Zumba- og Aqua Zumbainstruktør Kirstine Rosenfeldt

Lektionerne foregår i Badeland i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. I badelandet er vandet og luften 32° varmt.

Aqua Zumba® er effektiv og udfordrende vandbaseret træning, der er inspireret af Zumba fitness og Aqua fitness.

Træningen forgår i det dybe bassin i badelandet og til den traditionelle salsa, samba og merenque musik. På en time vil du få brugt alle muskler i kroppen og alt dette helt uden at belaste led og uden at få sved på panden.

Instruktøren har deltaget i Aqua Zumba instruktørkursus for, at "lære at undervise i sikker, effektiv og udfordrende vandbaseret træning, der integrerer Zumba formlen og filosofien i traditionelle aqua fitness discipliner", som Zumba® formulerer det.

Efterspørgslen på Aqua Zumba er stor og deltagerne siger bl.a.:

"Endelig har jeg fundet noget, som jeg kan deltage i (pga. leddegigt) og som samtidig giver god motion med livsglæde og god musik. En stor ros skal lyde til instruktøren, Kirstine, for sit store engagement." - Lene

"Har lige været til Aqua Zumba, det var bare alle tiders, man får sig rørt på en god måde og så gør det heller ikke noget, at instruktøren er rigtig sød og dygtig." - Birthe

Vi har Aqua Zumba:

Aqua Zumba Gold:

  • Torsdag kl. 12.15-13.00

På Aqua Zumba Gold har vi sat tempoet lidt ned. Vandets opdrift gør, at kroppen vejer mindre, når man er under vand. Derfor oplever man, at man kan bevæge sig mere frit i vandet, uden at belaste led.

Læs mere om tid, sted og pris her.

dof