Velkommen til en ny sæson

Sport, motion, bevægelse, sundhed, idræt, kursus, forening - kært fritidstilbud har mange navne, og hos os finder du et bredt udvalg af aktiviteter og holdtider i Fredericia.

Vi er hele tiden er opmærksomme på, hvad der sker i omverdenen og omkring jer kursisters ønsker om undervisning. Vi kan derfor igen i år præsentere et spændende program med masser af nyheder og noget for enhver smag. Kontakt os, hvis du har ønsker til et bestemt hold eller kursus - så tager vi en snak.

Vi kan nævne nyheder indenfor disse områder:

Har du lige født, så har vi stadig Barnevognscross for dig, der gerne vil ud med baby og motionere sammen med andre nybagte mødre og bruge barnevognen som træningsredskab.


MOTION OG BEVÆGELSE FOR SPECIFIKKE GRUPPER OG SÆRLIGE BEHOV

Aftenskolen Magnum Opus arbejder på at være blandt nogle af landets bedste aftenskoler indenfor specielt bevægefag og undervisning for specifikke/særlige grupper, fx. Træning for 60+ og Begyndersvømning for voksne med vandskræk

Det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, som ledes af gode og kompetente undervisere. Vi vil sikre, at alle borgere så vidt muligt kan deltage i de forskellige former for undervisning, som skolen tilbyder. Der skal være tilbud om uddannelse, fordybelse, personlig udvikling, refleksion og engagerende debat i forpligtende fællesskaber med andre.


 

SVØMMEKLUBBEN MAGNUM OPUS

Svømmeklubben Magnum Opus tilbyder svømning for børn fra 3 år både med og uden forældre. Alle instruktørerne er uddannet eksternt og/eller internt og flere er tidligere konkurrencesvømmere. 


BEMÆRK VENLIGST  PÅ TILMELDINGSSIDERNE

  • at betaling sker direkte via hjemmesiden samtidig med tilmelding
  • at tilmelde alle eventuelle deltagere, ellers er tilmeldingen ikke korrekt. Vælg antal deltagere øverst i højre hjørne på pc/Mac eller nederst i tilmeldingsmodulet på Smartphone
  • Holdstatus:

Grøn: der er pladser på holdet og åbent for tilmelding

Gul: der er få pladser tilbage på holdet

Rød: holdet er optaget/venteliste

Sort: holdet er lukket for tilmelding


BEMÆRK VORES FORDELSORDNING

Som kursist på Aftenskolen Magnum Opus indgår du i en fordelsordning, hvor kan du opnå rabat hos vores samarbejdspartnere, f.eks. på

Ergoterapi

Kostvejledning

Personlig træning,

Terapi

Optiker

Spisesteder

M.m.

dof