Aqua Yoga

Ved Aqua Yoga instruktør, idrætsinstruktør og sygeplejerske Dorte Rørmann

Lektionerne foregår i Badeland i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100 og i Varmtvandsbassinet i Fredericia Sundhedshus, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia. 

I Badeland er vandet og luften min. 32° varmt og i terapibassinet er vandet og luften 35° varmt. I Varmtvandsbassinet i Sundhedshuset er vandet 34° varmt.

Aqua Yoga er godt for både krop og sind, og er yderst skånsom mod led pga. vandets opdrift. Aqua Yoga kan blødgøre spændte og belastede områder og egner sig til alle, der har brug for at give sig selv ekstra opmærksomhed.

Alle kan deltage pga. vandets opdrift, som gør, at kroppen vejer mindre - du kan derfor deltage selvom du er skadet, gravid eller af andre årsager kan have svært ved at deltage på almindelige træningshold.

NYHED Senior Aqua Yoga mandag kl. 11.30-12.30: På Seniorholdet tager vi udgangspunkt i flere traditionelle yogastillinger, men tilpasser det i ro og bevægelse, så vi får glæde af det varme vand. Balance og smidighed vil også være centralt og her hjælper vandet os til at kunne mere, samtidig med at kroppen føles fri.

Afspænding vil være en del af alle træningstimer, som altid vil være tilpasset deltagernes niveau. Det er ingen forudsætning at have gået til yoga før.

Vi har Aqua Yoga:

  • Mandag kl. 11.30-12.30 (Senior Aqua Yoga) - Sundhedshuset
  • Onsdag kl. 18.45-19.45 - FIC, Terapi
  • Onsdag kl. 19.45-20.45 - FIC, Terapi

Læs mere om tid, sted og pris her.

Vi har desuden Yoga mandag, onsdag og torsdag, se mere her.