Aquabevægelse og afspænding for Ikke vandtilvænnede voksne

Ved svømmeinstruktør og instruktør for ikke vandtilvænnede Heidi Ryborg

Lektionerne foregår i Badeland i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. I badelandet er vandet og luften 32° varmt.

Personer, der ikke er vandtilvænnede eller lider af vandskræk, er meget bange for at miste kontrollen over sig selv. Men der er ingen, der er født med vandskræk. Kurset indeholder først og fremmest øvelser, der skal gøre de ikke vandtilvænnede fortrolige med, at være i og under vand.

Deltagerne siger bl.a. om aquabevægelse for ikke vandtilvænnede:

"En helt fantastisk god undervisning, for mig betød det at jeg overskred nogle af mine egne grænser. Takket være en helt fantastisk god underviser med et dejligt roligt sind og en utrolig god overtalelsesevne, hvilket har gjort at jeg er blevet fortrolig med vand, det var jeg absolut ikke før jeg startede på det helt fantastiske kursus." - Birthe

"Jeg er blevet meget mere dus med det våde element, og det skyldes ikke mindst underviserne, som har fuld forståelse for, hvorfor man har valgt dette hold. Jeg er også at finde på et nyt hold til efteråret." - Jette

Vi har hold for ikke vandtilvænnede:

  • Mandag kl. 19.05-19.55

Læs mere om tid, sted og pris her.

Hvis du ikke lider af vandskræk, men ikke kan svømme, kan du deltage på vores Begynder svømning for voksne M/K. Holdet foregår tirsdage ved instruktør Heidi Ryborg.

Vi har Begynder svømning for voksne M/K:

  • Tirsdag kl. 18.15-19.00

Pt. intet hold planlagt - følg med her på hjemmesiden (kontakt os gerne ved interesse).