AquaMama - graviditetstræning i vand

Ved fysioterapeut Henriette Holmbjerg Jensen, fysioterapeut Eva Noe Sørensen og fysioterapeutstuderende Nanna Dybdahl Urhøj

Lektionerne foregår i Badeland i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100 og i Varmtvandsbassinet i Fredericia Sundhedshus, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia.

I badelandet er vandet og luften 32° varmt og i terapibassinet er vandet og luften 35° varmt, i Sundhedshuset er vandet 34° varmt.

Træning i vand er ideel, når du er gravid, fordi vandet letter belastningen, så du kan bevæge dig ubesværet og kan hjælpe dig, hvis du bl.a. har ondt i ryggen og bækkenet.

Motionen gavner både dig og barnet, bl.a. fordi kvinder, der holder sig i form under deres graviditet, har færre komplikationer før og under fødslen. Vidste du fx at motion under graviditet mindsker risikoen for at føde for tidligt?

Alle kan deltage i træningen, som bl.a. fokuserer på de muskler, som ofte bliver ømme under graviditet, herunder ryggen, maven, skuldrene og hofterne.

NYHED Bækkenløsning mandag kl. 11.30 og onsdag kl. 12.45: Bækkenløsningsholdet er til dig med smerter pga. graviditeten. Træningen er meget skånsom og fokuserer primært på aflastning, afspænding og lindring. Ingen graviditet er ens, så tilgangen vil være en blanding af fælles og individuel træning og vejledning. Træning i vand kan i mange tilfælde dæmpe smerter ved for eksempel bækkenløsning og endda udsætte eller helt forhindre at det sker.

Vi har AquaMama:

  • Mandag kl. 11.30-12.15 (Bækkenløsning) - Sundhedshuset
  • Mandag kl. 19.45-20.30 - FIC, terapi
  • Onsdag kl. 12.45-13.30 (Bækkenløsning) - Sundhedshuset
  • Onsdag kl. 19.00-19.45 - FIC, Badeland 
  • Onsdag kl. 19.45-20.30 - FIC, Badeland

Hvis du ikke kan deltage alle mødegange pga. termin, kan du kontakte os og få overflyttet noget af kursusgebyret til et andet hold, fx Babysvømning, Efterfødselstræning eller Stimulastik.

Læs mere om tid, sted og pris her.