Foredrag for mødre (og babyer)

Ved sex- og samlivsterapeut samt foredragsholder Ditte Winkel

Lektionerne foregår i Den lille sal (1. sal) i Fredericia Sundhedshus, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia.

I foråret afholder vi følgende foredrag for mødre - læs mere i menuen til venstre:

Er du den perfekte mor? 

Hvis svaret er ja, skal du komme denne formiddag, og fortælle os andre, hvordan vi skal gøre det.
Hvis svaret er nej, skal du komme denne formiddag og høre mere om, hvorfor du skal klappe dig selv mere på skulderen med ALT det du formår, i stedet for at slå dig selv oveni hovedet med dårlig samvittighed over alt det du ikke formår. Stop din selvbebrejdelse! Du er god nok!
Kom - sammen med din baby - vi skal hylde vores forskelligheder som mødre, og derudover får du fakta om, hvordan du som kvinde fra naturens side er skabt til at være en god forælder, og vi skal sammen tale om, hvordan vi bliver bedre til at pleje vores selvkærlighed.

Vi har foredraget Den (u)perfekte mor:

  • Onsdag d. 23. jan. kl. 10.15-12.00
  • Onsdag d. 20. mar. kl. 10.15-12.00

Læs mere om tid, sted og pris her.

Lyst til lyst - kun for kvinder (og naturligvis babyer)

At blive mor er den vildeste gave og omvæltning en kvinde kan opleve. Vi vil give de små alt, bare de trives. Vi giver dem endda vores kroppe, når vi ammer og tilbyder dem ubegrænset hudkontakt. At være så tæt med sin baby på den måde, kan være vidunderligt og skabe et unikt bånd mellem mor og barn. 
Men mange gange står der samtidig en (frustreret) partner på sidelinjen, som også gerne vil have mors opmærksomhed og kontakt, og hvor det kan være svært at prioritere seksuelt samvær på voksenplan. Det kan også være, at kvindens lyst er dalet i takt med sin rolle som mor, eller at vi kvinder har svært ved at finde en plads til vores lyst - for er det i orden nogle gange at sætte os selv først? Måske er sex slet ikke på skemaet i disse måneder, og du undrer dig over, hvor, hvordan og hvornår det ophørte?

Vi har foredraget Lyst til lyst - kun for kvinder:

  • Onsdag d. 20. feb. kl. 10.15-12.00
  • Onsdag d. 24. apr. kl. 10.15-12.00

Læs mere om tid, sted og pris her.