Mindfulness og meditation

På disse mindfulnesskurser, vil du få simple værktøjer og indsigter til at kunne opleve din hverdag mere bevidst og nærværende og du vil finde en større forståelse for dig selv

Alle kan deltage og instruktøren Louise møder dig præcist, hvor du er og vil tage dig igennem mindfulness principperne, åndedrættet, meditationer og yoga. Alt sammen på en kærlig og anerkendende måde.

Det er vigtigt at skabe et trygt rum, der kan give plads til refleksion. Men det er også vigtigt for dig som deltager, at kemien er der, og at du mærker tryghed. Derfor har du altid muligheden for, at komme forbi til en uforpligtende snak, så du føler det er det rigtige kursus for dig.

Til daglig er Louise Vælds underviser og konsulent i VÆLDS Uddennelse & Coaching og ansvarlig for VÆLDS Coachuddannelse, VÆLDS Stresskonsulent Uddannelse og VÆLDS stressforløb for stressramte.

Vi har forskellige mindfulness forløb i aftenskolen - Mindfulness og meditation til din hverdag, Mindfulness og meditation, særlige behov og Mindfulnessdag Heldagsretræte. Se mere om de forskellige forløb i menuen til venstre.

dof