LivsstilsRejse til Grækenland

Drømmer du om en sundere livsstil og lidt færre kilo på kroppen - og har du brug for et skub eller en kærlig hånd, så tag med på en livsstilsrejse, hvor du lærer om kost og sund livsstil samt flere gange dagligt deltager i forskellige former for bevægelse og motion i vand og på land, bl.a. i fitnesscenter.

Undervisningen indeholder bl.a.:

 • beregning af energibehov
 • kulhydrater
 • proteiner
 • fedt
 • sukker og kunstige sødestoffer
 • vitaminer og mineraler
 • fødevareallergi/intolerance
 • kost og træning
 • sunde opskrifter og alternativer m.m.

Rejsen går til luksushotellet Sivota Diamond Spa Resort i Sivota, også kaldet det græske Caribien og alt er inkl. i prisen.

Prisen for 8 dages rejse er med fly, bagage, mad på flyet, transfer, træning, kost og logi i bungalow med havudsigt kr. 7.995,- pr. person. Prisen gælder ved grupper på min. 8 personer. Der opkræves et depositum på 1.250,- ved tilmelding. Prisen for en bungalow til 1 pers. er kr. 10.295,- pr. person.

Du kan tage familien med, herved er prisen kr. 6.295,- pr. person (uden træning). Her opkræves ligeledes et depositum på kr. 1.250,-. Prisen for børn 3-12 år er kr. ____,- pr. person med et depositum på kr. 625,-.

Hotel
Vi skal bo på det femstjernede hotel Sivota Diamond Spa Resort i Sivota. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ved vandet og rummer bl.a. en smuk have, adskillige swimmingspools, spa, fitnesscenter samt restauranter.

Rejsen inkl. helpension i hotellets restauranter, som serverer lækker, sund mad.

Du kan se mere om hotellet her.

Afrejse
Vi rejser på fredage fra Billund til Preveza tur/retur. Datoer for rejserne i foråret er:

 • 13.05.-20.05. 2016
 • 20.05.-27.05. 2016

Priser
Vi tilbyder denne rejse i 8 dage med træning, fly+bagege+mad på flyet, parkering i Billund lufthavn, transfer, kost og logi for kr. 7.995,- pr. person. Prisen gælder ved grupper på min. 8 personer. Der opkræves et depositum på kr. 1.250,-. Prisen for en bungalow til 1 pers. er kr. 10.295,- pr. person.

Du kan tage familien med, herved er prisen 6.295,- pr. person (uden træning), hvor der ligeledes opkræves et depositum på kr. 1.250,-. Prisen på børn mellem 3-12 år er kr. ____,- pr. person, hvor depositum er kr. 625,-.

Du kan læse alt om vores betalingsbetingelser her.

Betalingsbetingelser

Der opkræves et depositum ved tilmelding. Betaling af restbeløbet for rejsen skal være CareRejser i hænde senest 60 dage før afrejse, med mindre andet er anført på bestillingsbekræftelsen. Ved indtegning senere end 60 dage før afrejsedag, skal hele rejsens pris være CareRejser i hænde senest 48 efter indtegning, med mindre andet er anført på bestillingsbekræftelsen.

Ved indtegning via hjemmesiden senere end 60 dage før afrejse, skal hele rejsens pris betales straks, med mindre andet er anført på bestilingsbekræftelsen.

Bestilles rejsen senere end 30 dage før afrejse, aftales betalingsfristen med rejsekonsulenten. Overholdes betalingsfristerne ikke, har CareRejser ret til at annullere rejsen uden varsel.

Automatisk annullering: Rejser, hvor betaling i henhold til billet/bestillingsbekræftelse ikke er os rettidigt i hænde, annulleres automatisk uden forudgående varsel. Bestilles rejsen senere end 60 dage før afrejse, er ovenstående også gældende vedrørende betaling.

Rejsens pris er beregnet på grundlag af gældende tariffer, afgifter og valutakurser. CareRejser forbeholder sig derfor ret til inden afrejsedag at foretage sådanne prisændringer, som skyldes ændringer i transportomkostninger (f.eks. brændstofpriser), skatter, afgifter eller gebyrer (f.eks. lufthavns-, start- eller landingsafgifter) eller valutakurser, som er anvendt til beregning af prisen for den pågældende rejse. Det gælder også, selvom rejsen er slutbetalt. Hvis lufthavnsafgiften eksempelvis stiger kr. 100,-, forhøjes rejsens pris tilsvarende.