Vejrtrækningen - en nøgle til velvære

Billede til Simon Krohn workshop sep22

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker, hvordan du har det. Hvis din vejrtrækning er anspændt, kan det således holde dig fanget i en tilstand af uro, og omvendt kan vejrtrækningen føre til tilstande af dyb fred og harmoni. Derfor har vejrtrækningen altid spillet en vigtig rolle i yogatraditionen.  


Simon Krohn har arbejdet med vejrtrækningen i 25 år og har netop skrevet en bog om emnet. På workshoppen deler han sine greatest hits af teknikker til at skabe indre fred og harmoni gennem vejrtrækningen. Vi skal altså ikke blot forstå vejrtrækningens potentiale, vi skal også opleve det i egen krop.  


I løbet af workshoppen skal vi afprøve forskellige måder at arbejde med vejrtrækningen, mens vi dyrker yoga, og vi skal lave en række klassiske vejrtrækningsteknikker. Selvom vi skal lave en del yoga, behøver du hverken at være smidig eller hjemmevant med yoga. Du skal bare have en vejrtrækning og have lyst til at få det rigtig rart indeni. 


Om Simon Krohn


Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og har netop udgivet bogen ”Liv og luft”. 


Læs mere om Simon på: www.mindyourself.dk  


 Undervisningssted

LUNDEN
Vestergade 74, 1 sal
8600 Silkeborg

Praktisk information

Hold nr:
222-350
Første møde:
25.09.22 kl. 11:00
Mødegange:
1

Pris

Almen
DKK 725,00
  • Søndag 25.09.22 kl. 11:00 - 17:00

Kvinde Anonymt Profilbillede

Simon Troels Krohn

underviser