Yoga

Ved yogainstruktør Lone Jacobsen

Lektionerne foregår i Yogalokalet i Kongensgade, Kongensgade 26A, 7000 Fredericia.

Yoga er henvendt til dig, som ønsker en stærk og smidig krop. Der vil være forskellige teknikker med fokus på at styrke din koncentration samt balance.

Vi laver traditionel Iyengar yoga. Du bliver bevidst om musklerne, skelettet, åndedrættet og samspillet mellem samme. Du vil mærke yoga strækkenes gavnlige effekt dybt inde i dine led. Du bliver styrket både muskulært, mentalt og din balance forbedres. I yogalokalet skal der være ro. Hyggesnak foregår i 'loungen', hvor der altid er frisk vand.

Onsdag kl. 10.00-11.30: Blid Iyengar Yoga: Jeg bruger hjælpemidler som er karakteristisk for Iyengar yogaformen. Det gør, at du kan stå/sidde/ligge længere tid i stillingerne. Du kan både nå at mærke kroppen og åndedrættet i stillingen - også selvom det er de mere komplicerede yoga stillinger. Programmet varierer, nogle gange arbejder vi med specifikke områder af kroppen, andre gange kommer vi omkring hele kroppen. Programmet afstemmes efter de tilmeldtes niveau.

Onsdag og torsdag kl. 17.00-18.30 og 19.00-20.30: Basis Iyengar yoga niveau 1 og 2: Du lærer at arbejde med placering af fødder og hænder. Hvordan du skal bruge samme i stillingerne, så du kan træne balance og udholdenhed i stillingerne. Så får du en forståelse for, hvordan du arbejder bedst med kroppen. Når du har fået den forståelse, kan du uden at skade din krop lave yoga stillinger, som ikke kun gavner din krop og dit sind, men også har en unik og gavnlig effekt på de indre organer. Du vil 'opdage' din krop - acceptere skavanker og arbejde med dem i stedet for imod dem. I bedste fald kan små skavanker afhjælpes. Programmet varierer, nogle gange arbejder vi med specifikke områder af kroppen, andre gange hele kroppen og andre gange igen, arbejder vi os hen imod en bestemt yoga stilling. Du bliver guidet ind i stillingen og jeg forsøger at tilgodese både dig, som er helt nybegynder og dig, som er en øvet yoga udøver.

Torsdag kl. 10.00-11.30: Blid Iyengar yoga for hensyntagende: Jeg bruger hjælpemidler, som er karakteristisk for Iyengar yogaformen. Vi går i dybden med stillingerne, når måske ikke så mange stillinger. Der vil være plads til personlig guiding og hjælp til at bygge stillingen op. Du vil opnå en dyb forståelse for stillingerne og lære at mærke din krop på en måske ny måde - hvis du giver det tid og tålmodighed. Programmet varierer, nogle gange arbejder vi med specifikke områder af kroppen, andre gange kommer vi omkring hele kroppen. Programmet afstemmes efter de tilmeldtes niveau.

Vi har Yoga:

  • Onsdag kl. 10.00-11.30
  • Onsdag kl. 17.00-18.30
  • Onsdag kl. 19.00-20.30
  • Torsdag kl. 10.00-11.30 (hensyntagende)
  • Torsdag kl. 17.00-18.30
  • Torsdag kl. 19.00-20.30

Se mere om tid, sted og pris her.