AMO fyldte 10 år i maj 2019

Aftenskolen Magnum Opus fyldte 10 år d. 4. maj 2019

D. 4. maj var det 10 år siden Jette Rosenfeldt og Kirstine Rosenfeldt, mor og datter, startede Aftenskolen Magnum Opus. Jette havde undervist i henholdsvis en anden aftenskole og klub i ca. 30 år, og det viste sig ikke at være en nem opstart - men trods den svære start og forhindringer undervejs, har friheden ved selv at bestemme slagets gang og sætte kursen for undervisnings-tilbuddene åbnet mange døre for os. I 2009 var Kirstine egentlig kun med for at ordne det administrative arbejde, men hun fik hurtigt blod på tanden. Hun havde undervist før og under sin uddannelse til ergoterapeut, som hun startede på samtidig med opstarten af aftenskolen, fik hun lyst til at undervise igen. Jette og Kirstine underviser fortsat på mange og forskellige hold.

I dag er aftenskolen Fredericias 2. største. I 2009 startede vi ud med 10 hold - nu har vi ca. 120 hold pr. sæson/halvår og pt. 30 instruktører. Vi har fokus på bevægelse og størstedelen af vores hold er vandbaserede aktiviteter. En af grundene til at det går godt for aftenskolen er måske fordi, der altid er rum til leg og fornyelse og frem for alt plads til alle, der har brug for fællesskab og en fast anledning til at fordybe eller bevæge sig.

Alle vores instruktører er veluddannede indenfor de fag, de underviser i, og tager løbende på kurser og lign. Vi arrangerer også interne kurser og workshops for instruktørerne, så de altid lærer nyt, er opdaterede og er inspirerede til at undervise.

I aftenskolens bestyrelse sidder foruden Jette også Gurli, Malene, Irina og Karina. De deltager alle aktivt i Aftenskolens arbejde, blandt andet som instruktør og grafiker m.m.

Vidste du det om aftenskolen?

  • Vores bestyrelse har i 5 år været den samme, blot med udtrædelse af et enkelt medlem
  • I 2012 oprettede vi svømmehold for børn uden forældre - i 2014 stiftede vi Svømmeklubben Magnum Opus
  • Vi har været på fire internationale konferencer i babysvømning, bl.a. Nordic Babyswimming Conference
  • Vi har haft en instruktør helt fra Australien til at undervise vores instruktører
  • Vi giver julegaver til alle vores instruktører - et år fik de et gavekort til Bridgewalking

Fødselsdagsmarkering d. 16. august 2019
Aftenskolen Magnum Opus' 10-års jubilæum/fødselsdag blev fejret med et brag af en fest fredag d. 16. august 2019. Alle kursister var inviteret til at deltage i fødselsdagsarrangementet, som foregik i Fredericia Badeland. Der var masser af aktiviteter, bl.a. Aquabevægelse for forældre med børn, Aqua Zumba for børn og voksne, Børne yoga, konkurrencer m.m. - og ikke mindst rig mulighed for en hyggelig eftermiddag for små som store.

dof