Tilmelding til efterårssæsonen 2019 åbner for tilmelding d. 19. juni

De nye hold for efteråret 2019 åbnede for tilmelding onsdag d. 19. juni

Aftenskolen Magnum Opus og Svømmeklubben Magnum Opus har åbnet for tilmelding til efterårssæsonen og interessen er stor. Alle er velkomne - der er plads til gamle såvel som nye kursister i vores Aftenskole og Svømmeklub. Denne sæson rummer alt lige fra bevægelse i vand for babyer, børn og voksne, Aqua Yoga, GLA:D træning, Træning og bevægelse 60+, Puls/Styrke M/K, Efterfødselstræning, Børneyoga og meget mere.

Efterårets sæson skydes i gang med en fødselsdagsfejring fredag d. 16. august, da Aftenskolen Magnum Opus havde 10-års jubilæum d. 4. maj 2019. Se mere og tilmeld jer her.

Se desuden vores seneste Nyhedsbrev her.

Der er fart over feltet i aftenskolen
Der er travlhed i Aftenskolen Magnum Opus, stiftet af Jette Rosenfeldt og Kirstine Rosenfeldt, mor og datter, i maj 2009.

Vi har blandt andet specialiseret os i Aquabevægelse for små såvel som store, og er en af Fredericia førende aftenskoler inden for Aquabevægelse, herunder blandt andet Babysvømning. Vores målsætning er blandt andet at det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, som ledes af veluddannede instruktører indenfor alle fag, som er på sæsonernes program.

Vi er snart klar til at tage imod tilmeldinger til forårssæsonens kurser. Tilmelding sker under Tilmeld i menuen ovenover. Du kan læse mere om de forskellige kurser og tilmelde dig/jer under henholdsvis Aftenskolen og Svømmeklubben.

Vi giver ½ pris på det billigste hold ved tilmelding på 3 hold (gælder dog ikke en-dags arrangementer og foredrag). Bemærk: rabatten følger den enkelte person/cpr.nr. og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Rabatten ydes ved tilmelding af 3 hold, som kører samtidig og gælder kun hold i indeværende sæson (aug.-dec.).

Ved tilmelding på det 3. hold, skal du kontakte Aftenskolen på kontakt@magnumopus.dk, da vi desværre kan risikere at overse den 3. tilmelding i mængden:-)

Vi glæder os til at se jer!