Tilmelding til efterårssæsonen 2020

Efterårssæsonens hold 2020 er åbne for tilmelding

Aftenskolen Magnum Opus og Svømmeklubben Magnum Opus tager nu imod tilmeldinger til efterårssæsonen og interessen er stor. Alle er velkomne - der er plads til gamle såvel som nye kursister i vores Aftenskole og Svømmeklub. Denne sæson rummer alt lige fra bevægelse i vand for babyer, børn og voksne, Aqua Yoga, GLA:D træning, Træning og bevægelse 60+, Efterfødselstræning, Børneyoga og meget mere.

Der er fart over feltet i aftenskolen

Der er travlhed i Aftenskolen Magnum Opus, stiftet af Jette Rosenfeldt og Kirstine Rosenfeldt, mor og datter, i maj 2009.

Vi har blandt andet specialiseret os i Aquabevægelse for små såvel som store, og er en af Fredericia førende aftenskoler inden for Aquabevægelse, herunder blandt andet Babysvømning. Vores målsætning er blandt andet at det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, som ledes af veluddannede instruktører indenfor alle fag, som er på sæsonernes program.

Tilmelding sker under Tilmeld i menuen ovenover. Du kan læse mere om de forskellige kurser og tilmelde dig/jer under henholdsvis Aftenskolen og Svømmeklubben.

Vi giver ½ pris på det billigste hold ved tilmelding på 3 hold (gælder dog ikke en-dags arrangementer og foredrag). Bemærk: rabatten følger den enkelte person/cpr.nr. og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Rabatten ydes ved tilmelding af 3 hold, som kører samtidig og gælder kun hold i indeværende sæson (jan.-maj).

Ved tilmelding på det 3. hold, skal du kontakte Aftenskolen på kontakt@magnumopus.dk, da vi desværre kan risikere at overse den 3. tilmelding i mængden:-)

Derudover gives der rabat ved f.eks. 2 hold Varmtvandstræning, Efterfødselstræning og Babysvømning m.m. - se mere her.

Vi glæder os til at tage imod jeres tilmeldinger og se jer!

dof