Tilmelding til forårssæsonen 2019 er åben for tilmelding

De nye hold for foråret 2019 åbnede for tilmelding d. 28. nov. 2018

Aftenskolen Magnum Opus og Svømmeklubben Magnum Opus skyder snart forårssæsonen i gang og interessen er stor. Alle er velkomne - der er plads til gamle såvel som nye kursister i vores Aftenskole og Svømmeklub. Denne sæson rummer alt lige fra bevægelse i vand, GLA:D træning, Træning og bevægelse 60+, Efterfødselstræning ect.

NYHEDER 2019:

Se vores seneste Nyhedsbrev her.

Der er fart over feltet i aftenskolen
Der er travlhed i Aftenskolen Magnum Opus, som er et familieforetagende, hvor alle deltager aktivt i arbejdet. Jette Rosenfeldt og Kirstine Rosenfeldt, mor og datter, stiftede aftenskolen i maj 2009.

Vi har blandt andet specialiseret os i Aquabevægelse for små såvel som store, og er en af Fredericia førende aftenskoler inden for Aquabevægelse, herunder blandt andet Babysvømning. Vores målsætning er blandt andet at det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, som ledes af veluddannede instruktører indenfor alle fag, som er på sæsonernes program.

Vi er snart klar til at tage imod tilmeldinger til forårssæsonens kurser. Tilmelding sker under Tilmeld i menuen ovenover. Du kan læse mere om de forskellige kurser og tilmelde dig/jer under henholdsvis Aftenskolen og Svømmeklubben.

Vi giver ½ pris på det billigste hold ved tilmelding på 3 hold (gælder dog ikke en-dags arrangementer og foredrag). Bemærk: rabatten følger den enkelte person/cpr.nr. og kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Rabatten ydes ved tilmelding af 3 hold, som kører samtidig og gælder kun hold i indeværende sæson (jan.-juni).

Ved tilmelding på det 3. hold, skal du kontakte Aftenskolen på kontakt@magnumopus.dk, da vi desværre kan risikere at overse den 3. tilmelding i mængden:-)

Vi glæder os til at se jer!