Svømmestævne d. 10. maj 2019

Fredag d. 10 maj 2019 inviterede vi til svømmestævne i Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. Her kan børnene afprøve, hvor langt de kan svømme på 30 min. (det er naturligvis tilladt at anvende bælte, plade mv.). 

En eftermiddag fyldt med masser af svømning, leg og hygge med alle svømmekammeraterne. Når man har svømmet den halve time, får man overrakt et velfortjent diplom samt juice, frugt og kage. 

Børn, der svømmer på Plask og leg, samt Begynder svømning skal svømme i midterbassinet. Børn, der svømmer på Let-øvet og Øvet svømning skal svømme i 25-meter bassinet. 

Når børnene ikke svømmer, kan de benytte springbassinet til fri leg. Dog skal I være opmærksomme på, at vi instruktører fungerer som livreddere og ikke er i vandet. I skal derfor selv holde opsyn med jeres børn. Børn, der svømmer på Plask og leg må opholde sig i vandet, såfremt en forælder går med i vandet.

Vi får virkelig brug for en masse forældre, der vil hjælpe med at tælle baner. Man behøver kun at tælle baner, når ens eget barn svømmer. Hvis I kan blive og hjælpe længere tid, vil vi sætte stor pris på det.

Det koster kr. 20 pr. barn at deltage i svømmestævnet. Hvis nogen vil bage kage, vil vi blive meget glade!

Vi glæder os meget til at se jer og håber på stor opbakning!

dof