Glæden ved at lege og opleve – også for de helt små!

Aftenskolen Magnum Opus sætter fokus på sanser, leg og glæden ved at bevæge sig sammen med sit barn. Kom og få nogle sjove og lærerige oplevelser med dit barn - de små elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret.

Tumlastik fokuserer på stimulation af de basale sanser, som er grundlæggende for al udvikling. Hver gang dit barn lærer noget nyt, dannes der nye nerveforbindelser i hjernen. De første leveår udvikler barnet parallelt tre basale forbundne sanseområder, som alt andet bygger videre på. Ved at gå til Tumlastik får børnene stimuleret netop disse tre sanseområder, siger Kirstine Rosenfeldt, ergoterapeut og adm. leder fra Aftenskolen Magnum Opus, 

Udviklet af fagfolk
Tumlastik er bevægelse og gymnastik for de mindste fra 0-1 år og er udviklet af ergo- og fysioterapeuter. Tumlastik foregår på små hold, hvor forældrene er aktive sammen med deres børn. Der vil blive introduceret til flere sang- og fagtelege og der vil hver gang afsluttes med noget, der også kan få de små til at slappe af og give jer en god intim stund sammen.

Der vil blive vejledt i hvordan og hvor meget I kan udfordre jeres barn. I får idéer med hjem til sjove lege, der giver jeres barn lyst til at udforske sig selv og sin omverden - i tæt kontakt med far og mor, lege, der giver jeres barn lyst til at udforske sig selv og sin omverden - i tæt kontakt med far og mor, fortsætter Kirstine Rosenfeldt.

Efterfødselstræning
Er der gået for meget hyggesnak og for lidt motion i dagligdagen? Er der bare stadig ikke rigtig plads i bukserne fra før graviditeten? Så er det nu du skal overveje, at "Pimpe" din dag med en slags efterfødselstræning. Vi fortsætter succesen fra Volden og går i ly for vind og regn i fine indendørs lokaler, med mulighed for at baby stadig ligger og sover, fortæller Sally Ellen Jørgensen, ergoterapeut og instruktør på holdene.
 
Der vil være samme tempo på holdet og vi vil komme hele kroppen rundt, men har selvfølgelig særligt fokus på de ømme punkter man har, når man har været gravid eller bruger det meste af tiden på baby, både som mor eller far på barsel.
 
"Jeg vil gerne anbefale Efterfødselstræning, det er simpelthen så super hyggeligt og dejligt med lidt sved på panden” fortæller Gitte, som har været med på holdet før.

Vågner babyen under vejs, er der selvfølgelig mulighed for at inddrage dem i træningen. Holdene er sat op, så der tages hensyn til at både mor og barn kan være med i Tumlastik og Efterfødselstræning. Der vil være mulighed for, at nå at give baby lidt at spise og efterfølgende gøre baby klar til en lur, hvis der er behov for dette.

dof