Camping og Bungalow Park i Costa Brava, Spanien

Slap af i solen, spring i vandet - både poolen eller det rolige og varme Middelhav, smag på de catalanske specialiteter og tilbring en sjov aften organiseret af L'Àmfora.

Alt på L'Àmfora er indrettet således, at du og din familie kan føle jer velkomne og tilbringe en uforglemmelig ferie. Parceller på ml. 90 og 180 m2 adskilt af små hække, åbne og velholdte alléer, hvor der hovedsageligt kun er cyklister og fodgængere og med direkte adgang til en smuk, hvid sandstrand, som bedst kan sammenlignes med Vesterhavet.

For børenene specielt, er der frit valg på alle hylder - de professionelle animatører tilbyder en lang række aktiviteter i Miniklubben for børn fra 4 år og i Juniorklubben for børn fra 8 år, foruden alle de aktiviteter som arrangeres ved stranden og i swimmingpoolen. Her kan bl.a. nævnes Spinning, Aqua Fitness, Karaoke, diskotek (Disco-Pub), legeplads, tennis, bordtennis, minigolf, Petanque m.m. På pladsen er desuden: bar-restaurant, pizzaria, supermarked, internetrum og møntvaskeri.

Instruktørerne Jette og Kirstine Rosenfeldt har igennem ti år besøgt L'Àmfora og deltager på Ferie-messen i Herning for dem, og kan derfor fortælle meget mere om pladsen og området.

Kontakt Jette på tlf.nr.: 51 90 30 03 for mere information.

Se mere på: www.campingamfora.com

Lamfora _2

dof