Velkommen til en ny sæson

Vi har et bredt udvalg af kurser, da vi hele tiden er opmærksomme på, hvad der sker i omverdenen og lytter til kursisternes ønsker om undervisning. Vi kan derfor igen i år præsentere et spændende program med masser af nyheder og noget for enhver smag.

Aftenskolen Magnum Opus arbejder på, at være en af landets bedste aftenskoler indenfor specielt bevæge fag og undervisning for specifikke/særlige grupper. Det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, som ledes af gode og kompetente undervisere. Vi vil sikre, at alle borgere kan deltage i de forskellige former for undervisning, som skolen tilbyder. Der skal være tilbud om uddannelse, fordybelse, personlig udvikling, refleksion og engagerende debat i forpligtende fællesskaber med andre.

Rabat, hvis I tilmelder jer flere hold
Aftenskolen Magnum Opus tilbyder rabat ved deltagelse på flere hold. Der gives ½ pris på det billigste hold ved tilmelding på 3 hold (gælder dog ikke Babymassage).

Derudover kan du som kursist i aftenskolen få rabat ved vores samarbejdspartnere, f.eks. på ergoterapi, kostvejledning og personlig træning, fodterapi, optiker, spisesteder m.m. Se mere på hjemmesiden under Rabat.

Vær opmærksom på, at betaling sker direkte via hjemmesiden samtidig med tilmelding.

Husk, at tilmelde alle deltagere, ellers er tilmeldingen ikke korrekt. Vælg antal deltagere øverst i højre hjørne på pc/Mac eller nederst i tilmeldingsmodulet på Smartphone.

Holdstatus:

  • Grøn: der er pladser på holdet og åbent for tilmelding
  • Gul: der er få pladser tilbage på holdet
  • Rød: holdet er optaget/venteliste
  • Sort: holdet er lukket for tilmelding