Træning af ryg/hofte/knæ

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Træning af ryg/hofte/knæ 19‑02‑2020 16:30 Ons Fredericia Sundhedshus Dorte Rørmann
Se mere   Luk  
  • Navn: Træning af ryg/hofte/knæ
  • Start: 19‑02‑2020
  • Start tid: 16:30
  • Ugedag: Ons
  • Sted: Fredericia Sundhedshus
  • Underviser: Dorte Rørmann
  • :
Se mere   Luk  

Ryg-, hofte- og knæproblemer og er næsten danske folkesygdomme. Træning er ikke alene en god måde, at mindske sine smerter på - det er også det bedste middel mod, at problemet skal opstå igen. Bryd den onde cirkel, der kan opstå ved ryg-, hofte- eller knæsmerter - smerter gør, at man ikke er så aktiv, hvilket medfører at musklerne, der skal støtte kroppen, ikke er så stærke mere, hvilket giver flere smerter.

På dette hold vil du møde øvelser, der er tilpasset personer med smerter i ryg, hofte og knæ. Der er få deltagere på holdet og dermed plads til at tage hensyn til hver enkelt. Der vil blive taget hensyn til eventuelle begrænsninger på grund af f.eks. smerter i muskler og led. Målet er at få trænet kroppen effektivt og at man bliver bevidst om, hvad man kan gøre - også uden for træningssalen - for at mindske belastningsskader og smerter.

Holdet er lagt sammen med Træning for hjertepatienter.

 

Bemærk venligst, at dette hold er oprettet som undervisning for specifikke/særlige grupper:

Der gives et højere tilskud til deltagelse på hold med specialtilrettelagt undervisning, hvor undervisningen tilrettelægges med hensyntagen til den enkelte deltagers funktionsnedsættelse.

Det kræves derfor, at deltageren underskriver en 'tro og love erklæring', som bekræftelse på sin fysiske eller psykiske funktionsnedsættelse.

Der må højst være 8 deltagere på hvert hold.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 201-75
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 19-02-2020 16:30
Mødegange: 11
Lektioner: 15
Undervisere: Dorte Rørmann
Priser:
Særlige/specifikke grupper DKK 575,00