Kost og livsstil

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Antiinflammatorisk kost - Psoriasis-madklub (35-50 år) 11‑04‑2019 17:00 Tor Ullerup Bæk Skolen (Skjoldborgvejens Skole) Kirstine Rosenfeldt
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

'Kom frisk og vær med, når vi går i køkkenet - hvor vi laver inspirerende mad, der er godt for vores helbred'

I samarbejde med Psoriasisforeningens Region Syddanmark har nogle frivillige 'psoriasispiger +40', arrangeret dette 'madklub-arrangement' med fokus på antiinflammatorisk kost. De har alle psoriasis - og en eller flere følgesygdomme, og vil så gerne tænke kosten lidt mere ind i dagligdagen. De mangler bare inspiration, overblik - og sparket til at komme igang! Og hvorfor ikke gøre det i fællesskab?

Vi har sat Psoriasisforeningens kostvejleder Kirstine Rosenfeldt ind i sagerne, og hun kommer og underviser os i, hvad antiinflammatorisk kost er, hvilke basisvarer vi skal anskaffe os, hvordan vi kommer godt i gang – og hvordan vi laver det. Efter en kort lektion går vi alle i køkkenet og laver mad, som vi naturligvis spiser sammen efterfølgende. 

Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top med antiinflammatoriske råvarer. Fx grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer.

Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.

Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt forbedring af allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. 

Bemærk: der gives tilskud ved medlemskab af Psoriasisforeningen.

Bemærk venligst, at dette hold er oprettet som undervisning for specifikke/særlige grupper: 

Der gives et højere tilskud til deltagelse på hold med specialtilrettelagt undervisning, hvor undervisningen tilrettelægges med hensyntagen til den enkelte deltagers funktionsnedsættelse.

Det kræves derfor, at deltageren underskriver en 'tro og love erklæring', som bekræftelse på sin fysiske eller psykiske funktionsnedsættelse.

Der må højst være 8 deltagere på hvert hold.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 191-20
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 11-04-2019 17:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Kirstine Rosenfeldt
Priser:
Særlige/specifikke grupper DKK 425,00
Psoriasis-medlem DKK 225,00