Vores undervisere

Jette Rosenfeldt

Babysvømning, Familiesvømning

Jette er uddannet baby/børnesvømmeinstruktør samt instruktør for handicappede og ikke vandtilvænnede og hun har undervist siden 1984.

Til dagligt arbejder hun i Aftenskolen og sidder i bestyrelsen.

Kirstine Rosenfeldt

Babysvømning, Efterfødselstræning, Stimulastik, Varmtvandstræning, Aqua Zumba Gold, Træning for neurologipatienter, Træning og bevægelse 60+

Kirstine er uddannet baby/børnesvømmeinstruktør, ergoterapeut, kostvejleder og personlig træner samt Halliwickinstruktør, Stimulastik instruktør og Zumba, Aqua Zumba og Zumba Gold instruktør. Hun har undervist siden 1996.

Til dagligt arbejder Kirstine som Daglig leder af aftenskolen.

Anja Overgaard Lauridsen

Let-øvet svømning, Øvet svømning

Anja er uddannet Babysvøm- og Svømmeinstruktør og har igennem mange år undervist i Plask & leg, Begynder svømning, Let-øvet svømning, Øvet svømning, Babysvømning og Familiesvømning.

Til dagligt arbejder Anja som speditør.

Berit Pedersen

Varmtvandstræning

Berit er uddannet sygeplejerske, senetensbehandler, coach og Aqua floating instruktør. Hun har undervist i rygtræning, styrketræning, vandgymnastik, Varmtvandstræning og afspænding samt meditation i vand og på land gennem mange år.

Til dagligt arbejder hun som sygeplejerske.

Betina Lauth Andersen

Varmtvandstræning

Betina er uddannet Idrætslærer og pædagog. Hun har undervist i Varmtvandstræning siden 2014 og har undervist både børn og voksne i idræt på land og i vand gennem mange år. Til daglig arbejder Betina som fagkoordinator med voksne udviklingshæmmede.

Ditte Winkel

Foredrag for mødre

Ditte er uddannet sex- og samlivsterapeut fra Sexologiskolen i København og er derudover foredragsholder. Hun har egen praksis i Fredericia, hvor hun ser klienter i parterapi samt giver sexologisk rådgivning.

Dorte Toft Skov

Hjertetræning, Træning af ryg/hofte/knæ

Dorte er blandt andet uddannet personlig træner, holdinstruktør, massør og kostvejleder, og har undervist på flere forskellige hold gennem mange år. 

Til dagligt underviser Dorte på hold og er centerleder i et fitness center.

Dorte Rørmann

Aqua Yoga

Dorte er uddannet sygeplejerske, svømmeinstruktør og gymnastikinstruktør og har undervist i svømning, vandtræning, aquafitness m.m. gennem mange år. Hun har dyrket Yoga i en længere årrække og underviser nu i Aqua Yoga.

Til dagligt arbejder Dorte som projektleder.

Emma Louise Kongsted

Plask & leg, Begynder svømning, Let-øvet svømning, Familiesvømning

Emma er uddannet svømmeinstruktør og har gennem mange år undervist i blandt andet Plask & leg, Begynder- og Let-øvet svømning samt Familiesvømning siden 2016. Hun er tidligere konkurrencesvømmer.

Til dagligt arbejder Emma som hjælper for en handicappet dreng.

Gitte Balling

Zumba

Gitte er uddannet Zumbainstruktør og har derudover blandt andet Zumba Toning, Zumba Step og Zumba Gold. Gitte har været uddannet og har undervist i Zumba i 8 år.

Heidi Vesterdal Ryborg

Plask & leg, Begynder svømning, Familiesvømning, Aquabevægelse for ikke vandtilvænnede

Heidi er uddannet svømmeinstruktør og har undervist i Plask & leg, Begynder og Let-øvet svømning siden 2009 og Familiesvømning siden 2017. Heidi deltager i masser af kurser for at dygtiggøre sig og holde sig opdateret.

Til dagligt arbejder Heidi ved Post Nord.

Henriette Holmbjerg Jensen

Babysvømning, AquaMama

Henriette er uddannet fysioterapeut og har gennem mange år undervist i blandt andet AquaMama og Tumlastik.

Til dagligt arbejder Henriette som visitator og koordinator i Horsens Kommune.

Kille Bonde Hansen

Begynder svømning, Let-øvet svømning

Kille er uddannet svømmeinstruktør og har igennem mange år undervist i bl.a. Plask & leg, Begynder-, Let-øvet og Øvet svømning. Kille er tidligere konkurrencesvømmer.

Til dagligt læser Kille på gymnasiet.

Kristina Andersen

Børne yoga

Kristina er uddannet børneyogalærer og har kursus i Krop og bevægelse. Kristina har arbejdet som pædagogmedhjælper siden 2011 med 0-7 årige og har selv dyrket yoga siden 2012.

Lone Jakobsen

Iyengar Yoga

Lone er uddannet Yogainstruktør efter en 3-årig uddannelse, som hun fornyer med certifikat hvert år. Hun fokuserer på yogaens videnskab og filosofi, og strukturerer sin undervisning og opbygger den så den har et dybere mål.

Siden 2003 har Lone udelukkende undervist i og studeret Iyengar yoga.

Lotte Dohn Rix

Hensyntagende, Iyengar / Hatha yoga

Lotte er uddannet certificeret Iyengar yogalærer og børneyogalærer. Derudover har Lotte taget et hav af yogakurser og mindfulnesskurser. Lotte har undervist i yoga i over 10 år.

Lotte Rasmussen

Begyndersvømning

Lotte er tidligere svømmer og brænder stadig for svømningen. Hun har tidligere undervist i blandt andet Begynder svømning.

Louise Holm

Negle-kursus

Louise er uddannet kosmetolog og negletekniker i 2014 samt permanent makeup artist i 2015 og har blandt andet undervist i permanent makeup. 

Til dagligt arbejder Louise som leasing konsulent.

Nanna Dybdahl Urhøj

Varmtvandstræning, AquaMama

Nanna er fysioterapeutstuderende og går meget op i træning og viden om kroppen.

Tabita Radoor Jensen

Sansemotorik

Tabita er uddannet lærer med bl.a. idræt og drama som linjefag og derudover er hun uddannet Motorikvejleder. Hun har igennem mange år undervist i Sansemotorik og børnegymnastik.

Til dagligt arbejder Tabita som indskolingslærer og underviser i motorik og børnegymnastik.

Tanja Moeslund Roos

Kickboxing

Tanja har trænet karate og kickboxing i 15 år. Hun har deltaget i flere internationale stævner og har blandt andet vundet en verdensmestertitel i 2007, og har undervist i Kickboxing gennem mange år.

Til daglig arbejder Tanja som sygeplejerske.

Thomas Hansen

Varmtvandstræning, Hjertetræning, GLA:D Træning

Thomas er blandt andet uddannet fysioterapeut, svømmeinstruktør og GLA:D instruktør, og har undervist i Varmtvandstræning gennem flere år.

Til dagligt bestyrer Thomas sin triathlon butik og arbejder som personlig træner for blandt andet triatleter samt som instruktør på Løbetræneruddannelsen ved DGI og DAF.

Yvonne Rasmussen

Begyndersvømning

Yvonne er uddannet idræts- og svømmelærer fra Jelling og har undervist i svømning i folkeskolen gennem flere år. Til daglig arbejder Yvonne som koordinator på en skole.