Vores undervisere

Jette Rosenfeldt

Babysvømning, Familiesvømning

Jette er uddannet baby/børnesvømmeinstruktør samt instruktør for handicappede og ikke vandtilvænnede og hun har undervist siden 1984.

Til dagligt arbejder hun i Aftenskolen og sidder i bestyrelsen.

Anja Overgaard Lauridsen

Let-øvet svømning, Øvet svømning

Anja er uddannet Babysvøm- og Svømmeinstruktør og har igennem mange år undervist i Plask & leg, Begynder svømning, Let-øvet svømning, Øvet svømning, Babysvømning og Familiesvømning.

Til dagligt arbejder Anja som speditør.

Betina Lauth Andersen

Varmtvandstræning

Betina er uddannet Idrætslærer og pædagog. Hun har undervist i Varmtvandstræning siden 2014 og har undervist både børn og voksne i idræt på land og i vand gennem mange år. Til daglig arbejder Betina som fagkoordinator med voksne udviklingshæmmede.

Dorte Rørmann

Aqua Yoga, Hjertetræning, Træning af ryg/hofte/knæ

Dorte er uddannet sygeplejerske, svømmeinstruktør og gymnastikinstruktør og har undervist i svømning, vandtræning, aquafitness m.m. gennem mange år. Hun har dyrket Yoga i en længere årrække og underviser nu i Aqua Yoga.

Til dagligt arbejder Dorte som projektleder.

Eva Noe Sørensen

Varmtvandstræning, AquaMama - Bækkenløsning

Eva er uddannet fysioterapeut og underviser i blandt andet bassintræning i 11 år. Evas undervisning er altid forankret i hendes faglige baggrund.

Gitte Balling

Zumba, Styrke/Puls

Gitte er uddannet Zumbainstruktør og har derudover blandt andet Zumba Toning, Zumba Step, Zumba Gold og Strong. Gitte har været uddannet og har undervist i Zumba i 8 år.

Heidi Vesterdal Ryborg

Plask & leg, Begynder svømning, Familiesvømning, Aquabevægelse for ikke vandtilvænnede

Heidi er uddannet svømmeinstruktør og har undervist i Plask & leg, Begynder og Let-øvet svømning siden 2009 og Familiesvømning siden 2017. Heidi deltager i masser af kurser for at dygtiggøre sig og holde sig opdateret.

Til dagligt arbejder Heidi ved Post Nord.

Kille Bonde Hansen

Begynder svømning, Let-øvet svømning

Kille er uddannet svømmeinstruktør og har igennem mange år undervist i bl.a. Plask & leg, Begynder-, Let-øvet og Øvet svømning. Kille er tidligere konkurrencesvømmer.

Til dagligt læser Kille på gymnasiet.

Kristina Andersen

Børne yoga

Kristina er uddannet børneyogalærer og har kursus i Krop og bevægelse. Kristina har arbejdet som pædagogmedhjælper siden 2011 med 0-7 årige og har selv dyrket yoga siden 2012.

Lone Jakobsen

Iyengar Yoga

Lone er uddannet Yogainstruktør efter en 3-årig uddannelse, som hun fornyer med certifikat hvert år. Hun fokuserer på yogaens videnskab og filosofi, og strukturerer sin undervisning og opbygger den så den har et dybere mål.

Siden 2003 har Lone udelukkende undervist i og studeret Iyengar yoga.

Lotte Dohn Rix

Hensyntagende, Iyengar / Hatha yoga, Efterfødsels yoga

Lotte er uddannet certificeret Iyengar yoga lærer og børneYoga lærer. Derudover har Lotte taget et hav af yogakurser og mindfulnesskurser. Lotte har undervist i yoga i over 10 år.

Lotte Rasmussen

Begyndersvømning

Lotte er tidligere svømmer og brænder stadig for svømningen. Hun har gennem mange år undervist i blandt andet Begynder svømning.

Nanna Dybdahl Urhøj

Varmtvandstræning, AquaMama

Nanna er fysioterapeutstuderende og går meget op i træning og viden om kroppen.

Tanja Moeslund Roos

Kickboxing

Tanja har trænet karate og kickboxing i 15 år. Hun har deltaget i flere internationale stævner, har blandt andet vundet en verdensmestertitel i 2007 og har undervist i Kickboxing gennem mange år.

Til daglig arbejder Tanja som sygeplejerske.

Thomas Hansen

Varmtvandstræning, Hjertetræning, GLA:D Træning

Thomas er blandt andet uddannet fysioterapeut, svømmeinstruktør og GLA:D instruktør, og har undervist i Varmtvandstræning gennem flere år.

Til dagligt bestyrer Thomas sin triathlon butik og arbejder som personlig træner for blandt andet triatleter samt som instruktør på Løbetræneruddannelsen ved DGI og DAF.

Trine Clemen Skov

Begyndersvømning, Begyndersvømning m. 1 forældre, Begyndersvømning - særlige behov

Trine er uddannet svømmeinstruktør og pædagog. Trine har arbejdet som socialpædagog med børn fra skolealderen samt unge fra 18 år og op.

dof