Handelsbetingelser for Foreningen Magnum Opus, cvr.-nr. 32524508

Der kan betales med Dankort, MasterCard, Visa eller MobilePay.

Ved betaling med tilsendt link vil betalingsfristen være 8 dage fra tilmelding, dog senest dagen før kursusstart.

Uanset betalingsform skal det fulde kursusgebyr være betalt inden holdstart, og senest på den dato, der er angivet på et eventuelt tilsendt link. Ved manglende overholdelse af betalingsfristen fremsendes påmindelse (rykker), og vi forbeholder os ret til uden yderligere varsel at tilbyde pladsen til en anden deltager.

Manglende betaling af et fremsendt betalingslink anses ikke for gyldig annullering af en tilmelding, og vi forbeholder os ret til i givet tilfælde at inddrive beløbet.

Såfremt du fortryder dit køb af kursus, kan afmelding ske indtil 14 dage efter din tilmelding, dog senest indtil 14 dage før kursusstart. Ved tilmelding senere end 14 dage før kursusstart er der således ikke nogen fortrydelsesret.

Ved anmodning om afmelding, som vi modtager mere end 14 dage efter tilmelding eller mindre end 14 dage før kursusstart vil vi så vidt muligt være imødekommende, hvis der er deltagere på venteliste til holdet eller hvis du selv finder en anden, der ønsker at overtage din plads. Der beregnes et gebyr på kr. 175,-. Efter kursusstart betales kursusgebyr ikke tilbage.

Såfremt et kursus aflyses fra vores side, vil dit kursusgebyr blive tilbagebetalt, dog med forbehold for force majeure.