Om Aftenskolen Magnum Opus

Aftenskolen Magnum Opus arbejder på, at være en af landets bedste aftenskoler indenfor blandt andet bevægefag. Det skal være rart og styrkende, at deltage i undervisningen og skolen vil kun have de bedste undervisere indenfor fagene.

Aftenskolen Magnum Opus ønsker på grundlag af den enkelte deltagers erfaringer og forudsætninger:

  • At formidle oplevelser og undervisning, der styrker den enkeltes livsglæde
  • At medvirke til vedkommendes personlige og faglige udvikling
  • At medvirke til at fjerne uligheder, der måtte være fremkommet på grund af manglende deltagelse i uddannelsesprocesser og samfundsliv på et tidligere tidspunkt
  • At fremme deltagernes evne til en selvstændig forståelse af samfundsproblemer og til aktiv engagement i en demokratisk samfundsudvikling.

Aftenskolen Magnum Opus vil sikre, at alle borgere kan deltage i de forskellige former for undervisning, som skolen tilbyder.

Der skal være tilbud om uddannelse, fordybelse, personlig udvikling, refleksion og engagerende debat i forpligtende fællesskaber med andre.

Svømmeklubben Magnum Opus er en afdeling under Aftenskolen Magnum Opus. Efter mange henvendelser og ønsker om svømning for børn (uden forældre) oprettede vi i 2012 blandt andet Begynder svømning og i 2014 stiftede vi Svømmeklubben Magnum Opus.

Svømmeklubben Magnum Opus har samme ledelse og bestyrelse som Aftenskolen Magnum Opus. Alle instruktørerne er uddannet eksternt og/eller internt og flere er tidligere konkurrencesvømmere.

Svømmeklubben Magnum Opus tilbyder undervisning i svømning for børn fra 3 år og har desuden et par hold, hvor der er én forældre med i vandet.

Aftenskolen og Svømmeklubben afholder hvert år en Generalforsamling.

Aftenskolen blev stiftet d. 4. maj 2009, CVR-nummer: 32524508.

dof