Om os

Aftenskolen Magnum Opus arbejder på at være en af landets bedste aftenskoler indenfor blandt andet bevægefag.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart og styrkende at deltage i undervisningen, og skolen vil kun have de bedste undervisere indenfor fagene.

Som aftenskole vil vi sikre, at alle borgere kan deltage i de forskellige former for undervisning, som skolen tilbyder.

Der skal være tilbud om uddannelse, fordybelse, personlig udvikling, refleksion og engagerende debat i forpligtende fællesskaber med andre.

Aftenskolen Magnum Opus ønsker på grundlag af den enkelte deltagers erfaringer og forudsætninger at

  • formidle oplevelser og undervisning, der styrker den enkeltes livsglæde
  • medvirke til vedkommendes personlige og faglige udvikling
  • medvirke til at fjerne uligheder, der måtte være fremkommet på grund af manglende deltagelse i uddannelsesprocesser og samfundsliv på et tidligere tidspunkt
  • fremme deltagernes evne til en selvstændig forståelse af samfundsproblemer og til aktiv engagement i en demokratisk samfundsudvikling.


Aftenskolen blev stiftet d. 4. maj 2009.

Aftenskolen og Svømmeklubben afholder hvert år en Generalforsamling.
Ønsker du at læse historier, pressemeddelelser, mv., finder du dem under Nyheder.

Svømmeklubben Magnum Opus er en afdeling under Aftenskolen Magnum Opus.

Efter mange henvendelser og ønsker om svømning for børn (uden forældre) oprettede vi i 2012 blandt andet Begyndersvømning, og i 2014 stiftede vi Svømmeklubben Magnum Opus.

Svømmeklubben Magnum Opus har samme ledelse og bestyrelse som Aftenskolen Magnum Opus. Alle instruktørerne er uddannet eksternt og/eller internt og flere er tidligere konkurrencesvømmere.

I Svømmeklubben tilbyder vi undervisning i svømning for børn fra 3 år, og vi har desuden et par hold, hvor der er én forælder med i vandet. Som optakt til svømmekarrieren kan vi anbefale Babysvømning og familiesvømning (i regi af Aftenskolen Magnum Opus).

Også indenfor klubben sørger vi for at dække så mange niveauer og behov, som vi kan, så både små og store børn, unge og voksne kan få en god tid i vandet uanset behov, færdigheder og erfaring.