Pasta for begyndere

Pasta, basilikum, kagerulle, æg og mel

Prisen er inkl. madvarer + opskrifter fra kurset.


Autentisk italiensk æggepasta – en kulinarisk aften for feinschmeckere

Drømmer du om at mestre kunsten at tilberede frisk æggepasta, som den skabes i et ægte italiensk familiekøkken?

På dette eksklusive kursus inviteres du ind i en verden af tradition, smag og håndværk. Under kyndig vejledning får du praktisk erfaring med at forme silkebløde pastadeje til elegante fettuccine og delikate, hjemmelavede ravioli. Det hele fuldendes med klassiske, smagfulde saucer og vi nyder vores pastaretter sammen, måske med et godt glas vin.

Dette er mere end blot et madkursus – det er en sanselig oplevelse, hvor du får indblik i de råvarer, teknikker og den passion, der gør det italienske køkken så tidløst og elsket. Du går hjem med både opskrifter og inspiration til at bringe et strejf af Italien ind i dit eget køkken, for at forkæle dig selv og måske andre med velsmagende og klassiske pastaretter.

Glæd dig til en munter og inspirerende aften i selskab med andre mad-entusiaster.

Medbring selv forklæde, drikkevarer og beholdere til eventuelle rester, vi ikke får spist.

Undervisningssted

Erritsø Fællesskole
Erritsø Bygade 15
7000 Fredericia
Skolekøkkenet

Praktisk information

Hold nr:
252-163
Første møde:
15.09.25 kl. 17:00
Mødegange:
1
Lektioner:
5

Pris

Almen
DKK 485,00
  • Mandag 15.09.25 kl. 17:00 - 20:45

    Sted: Erritsø Fællesskole
    Erritsø Bygade 15

    Lokale: Skolekøkkenet

Kvinde Anonymt Profilbillede

Inger Harborg