Det grønne italienske køkken

Antipasti retter med bla. ost og pølser på et fad og et glas vin

Prisen er inkl. madvarer alle 3 aftener + opskrifter fra kurset.


Det Grønne Italienske Køkken – Fra Mark til Middag

Vil du smage på det bedste fra Italien med fokus på efterårets skønne råvarer? Kom med på vores inspirerende madlavningskursus, hvor vi på tre aftener dykker ned i den autentiske italienske kogekunst – baseret på sæsonens naturgaver og fyldt med velsmag og sjæl!

Vi udforsker efterårets friske og farverige råvarer som auberginer, broccoli, citrusfrugter, fennikel, græskar, kakifrugt, nødder, radicchio, savoykål og svampe og kombinerer dem med klassiske italienske elementer som fisk, bælgfrugter, oste, pasta, ris, olivenolie og aromatiske krydderurter.

Hver gang tilbereder vi en lækker middag med to retter – og der kræves ingen forkundskaber. Du lærer at mestre antipasti, risotto, grønsagsretter og liflige desserter. Du får samtidig indsigt i opbygningen af et traditionelt italiensk måltid – fra antipasto til dolce – så du med lethed kan finde rundt på et italiensk menukort på din næste ferie.

Men kurset handler om mere end bare mad: Du får smagsoplevelser, teknikker og kulturel indsigt – krydret med underviser Ingers personlige fortællinger fra 28 år i Støvlelandet.

Medbring gerne et forklæde, drikkevarer og beholdere til eventuelle rester, vi ikke får spist.

Undervisningssted

Erritsø Fællesskole
Erritsø Bygade 15
7000 Fredericia
Skolekøkkenet

Praktisk information

Hold nr:
252-164
Første møde:
29.09.25 kl. 17:00
Sidste møde:
10.11.25 kl. 17:00
Mødegange:
3
Lektioner:
15

Pris

Almen
DKK 1455,00
  • Mandag 29.09.25 kl. 17:00 - 20:45

    Sted: Erritsø Fællesskole
    Erritsø Bygade 15

    Lokale: Skolekøkkenet

  • Mandag 27.10.25 kl. 17:00 - 20:45

    Sted: Erritsø Fællesskole
    Erritsø Bygade 15

    Lokale: Skolekøkkenet

  • Mandag 10.11.25 kl. 17:00 - 20:45

    Sted: Erritsø Fællesskole
    Erritsø Bygade 15

    Lokale: Skolekøkkenet

Kvinde Anonymt Profilbillede

Inger Harborg